Yes!
Hi mates!
Ik wil jullie even laten weten dat ik een kamer heb! Net langs geweest bij een jongen die samen met zijn vriendin twee tweepersoons meisjeskamers verhuurd. Ik zit samen met een meisje op een kamer, twee losse bedden, grote kast met spiegel, allebei een eigen balkon, beneden een grote woonkamer met loungebanken, televisie, internetaansluiting en een grote keuken. Met z'n zessen in het huis dus. Het ligt op loopafstand van de Circular Quay, het Opera House en de Harbour Bridge. Zaterdagochtend kan ik er in, tot die tijd boek ik nog een paar nachten bij in het hostel waar ik nu zit. Nu nog een baantje...
We gaan nu nog even lekker chillen. Straks vliegen Nathalie, Claudia en Tom naar Darwin en Cairns en ik heb van vier tot tien uur de RSA cursus.
Vanaf zaterdag heb ik vrij internet dus dan kan ik eindelijk skypen en msnen!
Tot dan.
Liefs Cal
Heej Pascalle,
Klinkt erg goed allemaal! En heel erg herkenbaar.
Waar zit je in een hostel?
Een huisje bij Circular Quay is wel heel erg gaaf hoor. Echt een super locatie! (ik woonde bij Darling Harbour (daar zag ik ook al foto's van bij jou)
Geniet ervan! Hoop dat je snel een leuk baatje vind.
X Gaby
Hoi Cal,
Proficiat. Dat is je gelukt. Erg fijn dat je dadelijk je eigen stekje hebt. Succes met het vinden van je baantje en wie weet kunnen we even skypen als ik met Bien in Berlijn ben zaterdag of zondag.
xxxx
Hoi Pascalle,
Dat gaat allemaal super vlot, kijk je vanuit je kamer op de Botanic gardens, of zie je alleen gebouwen?! We hopen dat het vinden van een baantje ook zo snel gaat, heel veel suc6
Nice!! Srry dat ik niets heb laten weten ik heb het deuk gehad.. Ik vind het heel gaaf dat je een kamer hebt!! Ik heb ook net een kamer in delft, dus dubbel zo mooi. Xxx succes verder