Heenreis
Lieve mensen
Eindelijk is het zover.. Nog een paar uurtjes en dan vertrek ik richting Schiphol. Slapen komt er op dit moment niet echt van. Alle voorbereidingen zijn gedaan, dus ik ben er helemaal klaar voor.
Om vijf uur check ik samen met mijn drie andere mates in en vliegen we naar Londen. Vanuit daar begint devlucht naar Singapore, waar we 's ochtends aankomen.Gelukkig hebben we daar een hotelovernachting en een citytrip om de lange reis te onderbreken. De volgende ochtend vliegen we door naar Sydney, waar het avontuur gaat beginnen.
De winter valt er op dit moment wel mee, een graadje of zestien. Hopelijk wordt het alleen maar beter want echte winterkleren pasten niet meer in mijn backpack. Even een paar dagen bijkomen in een luxe hostel en dan snel proberen een baantje te vinden.
Ik hou jullie op de hoogte van mijn reis- en werkervaringen en zal jullie jaloers maken met lekkere vakantiefoto's. Tot over een half jaar, ik ga jullie missen!
Liefs Cal
Ook wij wensen jou een geweldige .....onvergetelijke
tijd en reizen met je mee
Hee collegatje!
Ik wens je heel veel plezier en ben benieuwd naar je verhalen!
Zorg goed voor jezelf dat we je over een half jaar weer in goede gezondheid mogen terug zien!
Xxx Jan
heb je een goeie reis gehad ?lekker filmpjes gekeken? Hoe was het om weer in Singapore te zijn? Hoe vind je Sydney
Heel veel plezier cal! :D Geniet er lekker van en ik zie je in Februari op die o zo mooie hotelschool :P
ciaoo xx