Soms zit het mee, soms zit het tegen...
Hoi hoi!
Ik wil jullie even laten weten dat ik nog steeds leef. Al scheelt het niet veel. Nee, grapje. Nou ja, in zekere zin... Gisternacht ben ik heel ziek geworden: overgeven, diarree, koorts, misselijk, hoofdpijn. De hele dag in bed gelegen en 's middags mezelf met pijn en moeite naar een dokter gesleept, die me een berg medicijnen heeft gegeven. Ik moet twee dagen in bed blijven en heb een liquid diet, oftewel water, appelsap en boullion. Vannacht was een ramp. Ik kon amper slapen, had het de hele tijd warm en koud en mijn maag deed vreselijk pijn. Dit werd zelfs zo erg dat mijn roommate op het punt stond een ambulance te bellen. Uiteindelijk trok het redelijkweg en ben ik weer in slaap gevallen, gelukkig. Vandaag lekker in m'n bedje, veel slapen en een beetje lezen. Vanmiddag krijg ik waarschijnlijk gezelschap van een vriend van Jordons. Omdat we vandaag allebei vrij zijn, zouden we naar het strand gaan en misschien gaan surfen. Dat zit er niet echt in, dusdan maar op ziekenbezoek. Verder gaat het hier wel prima hoor. Gisteren was het weer payday, die dagen zijn natuurlijk altijd fijn. Op dit moment heb ik alleen niet echt meer de energie om er een nog langer verhaal van te maken, ik wil weer gaan slapen. Zodra ik beter ben, komt er weer een uitgebreide story, hopelijk van mijn eerste surfervaring.
Tot snel!
Misschien heb je wel iets verkeerds gegeten ofso? Nou ja, zorg maar gewoon dat je beter wordt en ons weer kan amuseren met haaiverhalen en de nieuwste cocktails! Beterschap liefie! xx
Och meissie! Lekker onder de wol en morgen hopen wij gezond weer op zodat we weer kunnen smullen van je verhalen!
Hugs and Kisses!
Fijn dat het weer beter met je gaat. We hebben je zaterdag wel gemist met de straat BBQ. t'was erg gezellig! We genoten van de heerlijke saté saus van je moeder en Sabine had verlukkelijke wafels gemaakt.
Hopelijk kun je snel gaan surfen, we horen het wel.
Lieve groetjes.
ik heb nu ook internet, msn en skype dus ik kan nu ook op de hoogte blijven van je belevenissen.
liefs,
opa
Je bent en blijft toch voor mij een wonderlijk kind !!!
Als avontuurlijk en feestelijk kind laat je ons mee genieten om even daarna ons te laten schrikken met je nachtelijke avonturen van je ziek zijn.
Gelukkig lees ik, dat dit onprettig avontuurtje goed is afgelopen en dat je weer het zonnige kind kunt zijn.