callcal.reismee.nl

Wat een leven...

Hey!
Aangezien in Nederland de herfst op komst is, zal ik jullie een paar zonnestraaltjes toesturen. Het is hier winter (nog niet eens lente) maar het is in de zon een graadje of 25. Heerlijk om na een avondje stappen, zoals gisteren, uit te kateren at the beach. What a night. Na het werken deden we even een drankje at the Cohi Bar, naast Jordons. Het leuke is dat de bartenders ons kennen, collega's onder elkaar, en dat de champagne dan ineens nog maar vijf dollar kost. Daarna zijn we naar een pub gegaan aan de andere kant van de Darling Harbour, waar een van mijn collega's een afscheidsparty had van haar roommate. Wijn, shots, shots, wijn, whatever. Alleen heb ik nu een soort van gat in mijn geheugen. Ach, het was gezellig. Heel gezellig. Friday night trouwens een topavond gehad at Jordons. Deadliest Catch, van een programma op Discovery Channel (voor de geinteresseerden onder ons, zie: dsc.discovery.com/tv/deadliest-catch), gaf een exclusief,compleet verzorgd diner in ons restaurant. Naast deze reserveringen kregen we ook gewone gasten. Volle bak dus. Maar super, super, super leuk om te werken. Aangezien de drank bij de prijs was inbegrepen, kan je je misschienwel voorstellen hoe iedereen er aan het einde van de avond aan toe was. Grappig om iedereen zo drunk te zien, en wij maar lachen. Goed, voor de rest heb ik eigenlijk niet echt veel meer te vertellen. Het is hier gewoon chill.Ik ga zo lekker slapen, dat mag wel na last night. Morgen nog een dagje off, misschien dat ik even naar Bondi Beach ga. Miscchien ook niet. Een dagje niks doen in Sydney is ook wel fijn. We zien wel.
See ya!

Sabine

Woow! Super zeg, zelfs in de winter naar het strand kunnen! Hier is het helaas ook in de zomer slecht weer.. Maar fijn dat je het zo naar je zin hebt en dat je al zoveel nieuwe gezellige mensen hebt ontmoet! Jij vermaakt je de komende tijd nog wel ;) Mijn her gaat ook wel lukken denk ik, vandaag nog goed opgeschoten. Ik laat je morgen weten hoe het ging. Daarna kan ik tenminste ook weer lekker feesten en nog even vakantie vieren voordat de colleges weer beginnen. Veel plezier nog de komende tijd met werken en feesten!
Liefs je zus

Altiboro

Ha nichtje, wij zijn weer op het vaste land (nog in Barca), maar wilde even zien of het nog steeds zo goed met je gaat. Helemaal goed om jouw verhalen weer te lezen en te horen dat je het zo goed maakt. De cruise was top, maar het personeel wordt daar kennelijk uitgebuit. Die krijgen nauwelijks salaris en moeten het echt van de tips van de gasten hebben.
Dus verdien jij maar lekker daar je big money en enjoy the time of your life. we stay in touch. x

Niek

Je bent wel een avonturierster. Hoe durf je zo ver weg te gaan van je lieve ouders en van je zus. Ze vertrouwen jou heel veel toe. Zorg dat je het ook waar maakt. Maar ik hou van zulke types. Wat ik tot nu toe gezien heb is voor mij een openbaring dat je dat allemaal gedurfd en beleefd hebt. Hou vol heel veel liefs van Niek

Niek,

Hoe meer ik je verhalen lees, hoe meer ik je bewonder, maar ook hoe ouder ik mij voel !! Ik geniet van je hedendaagse "jongerentaal" !!
Helaas zit ik te ver weg om een lekkere cocktail bij jou te bestellen, maar je laat mij wel watertanden !!!